Uluslararası Öğrenci Koordinatörlüğü

ÖNEMLİ DUYURU - 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (TR-YÖS) Başvuruları

2022 -2023 Eğitim Öğretim yılında ODÜ-ULÖS (Ordu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavı) ve TR YÖS ile uluslarası öğrenci (yabancı uyruklu) alınması planlanmaktadır. Ordu Üniversitesinin yabancı uyruklu öğrenci sınavı yapmadığı durumda ilk alımlarda yalnızca TR YÖS ile kabul Kayıt yapılması planlanmaktadır. Ordu Üniversitesinde eğitim görmek isteyen adayların 5 aralıkta son başvuru tarihi olan TR YÖS sınavına başvurmaları gerekmektedir.

In the 2022-2023 academic year, foreign-national students are going to be accepted to Ordu University according to their results from either ODÜ-ULÖS (Ordu University International Student Exam) or YÖS (Türkiye Foreign-National Student Exam). On the condition that ODU ULOS is not administered, candidates will be able to use only their YÖS results in the first round of admissions. Accordingly, candidates who want to enroll in Ordu University are required to register for YÖS (Türkiye Foreign-National Student Exam) by 5th December.

Eklenme Tarihi : 02-12-2022 13:08:25